events og kurser

I løbet af året afholder vi både workshops, events og kurser. Vi kommer omkring mange forskellige håndværk og temaer til vores workshops. Sæsoner og højtider vil ofte være afspejlet i vores events. Og på kurserne er der god mulighed for at bruge ekstra tid på de kreative processer og få flotte resultater og nye teknikker med hjem.

Hold øje her på siden eller på vores Facebook, hvor vi løbende opdaterer om kommende begivenheder.

Eller tilmeld jer vores nyhedsbrev og få direkte besked!

events og workshops

I husets normale åbningstider (torsdag-søndag kl. 10-17) afholdes mange forskellige drop-in workshops, som ikke kræver tilmelding. I kan planlægge jeres besøg efter specifikke workshops, I vil deltage i, eller bare hoppe på dagens program, hvis I synes, det lyder spændende.

Vi beskæftiger os med mange forskellige emner og håndværk, så der er lidt for enhver! Der er eksempelvis DIY-projekter i værkstedet, smykkefremstilling, bagning og meget andet.

Der vil i løbet af årets sæsoner og højtider være særlige events, som afspejler disse. Eksempelvis markerer vi den internationale pandekagedag i februar, fejrer bagerens fødselsdag den "ælte-i-ælte" og julehygger i december.

Julen 2019

November & december

I husets åbningstid

Entrépris + aktiviteter betales

I miniKUNSTEN elsker vi jul!! Og vi skal selvfølgelig julehygge helt vildt i løbet af november og december måned.

Vi udbyder et julegavekursus for børn, voksne kan booke en DIY-aften og lave lækre plejeprodukter som gaver (læs mere her), hver weekend vil vi have særlige juleworkshops, og så er der fri entré hver fredag i december.

Følg med på Facebook og Instagram, hvor vi løbende vil opdatere om julens aktiviteter.

Bemærk, at vi holder juleferielukket d. 27.-29. december.

Jul 2019 IG.png

kurser

Vi opretter løbende kurser, som typisk varer 5-6 uger. Børnene går fast en ugedag på kurset og vil her få mulighed for at fordybe sig og få flotte projekter og spændende nye teknikker og viden med sig hjem.

I skolernes ferier afholdes sommetider kurser af flere dages varighed.

Kurserne henvender sig typisk til børn mellem 6-12 år.

Læs mere om indhold, pris og tilmelding under hvert kursus.

Julegavekursus 2019.png

På miniKUNSTENs ugentlige julegavekursus får børnene mulighed for at lave flotte, personlige julegaver. Der er planlagt kreative projekter til hver kursusgang, og Simone hjælper børnene igennem processen.

Børnene får hver minimum 4 julegaver med hjem - flot pakket ind.

Kurset strækker sig 4 torsdage fra kl. 16-18.

Læs mere om kurset ved at klikke på billedet eller hent flyeren og tilmeld jer på kontakt@minikunsten.dk senest d. 14. november.

500 kr. // 450 kr. med årskort

21/11, 28/11, 5/12 og 12/12

kl. 16 - 18

julegavekursus

åben lørdag og søndag kl. 10-17

(lukker for nye gæster kl. 16)

tlf. 52 99 77 82      kontakt@minikunsten.dk 

  • Sort Facebook ikon
  • Sort Instagram Icon