hold din fødselsdag hos os

Uanset, hvor gammel du bliver, kan du holde din fødselsdag hos miniKUNSTEN. Inviter dine venner fra klassen, dine børnebørn eller dine venner og deres børn. Fødselsdage kan afholdes mandag, tirsdag og onsdag - når som helst på dagen.

I får huset helt for jer selv, og I vælger selv, hvilke kreative aktiviteter gæsterne skal lave og have med sig hjem efter fødselsdagen. Vi pynter et flot fødselsdagsrum til jer og rydder også op igen. Og så sørger vi for at have hjemmebagte fødselsdagsboller, cupcakes, saft og kaffe klar, til I kommer.

Læs herunder om alle valgmuligheder og priser. For at booke en fødselsdag, send os en mail eller ring til os, så vi kan reservere datoen og sammen planlægge en fantastisk dag!

vælg

en dag

vælg

aktiviteter

Mandag, tirsdag og onsdag har I mulighed for at holde jeres fødselsdagsfest hos miniKUNSTEN og have huset helt for jer selv! Huset bookes i 2,5 time til fødselsdagen, og I bestemmer selv, hvornår på dagen, det passer jer bedst.

En fødselsdag hos miniKUNSTEN vil være bygget op omkring kreative aktiviteter, som fødselsdagsgæsterne skal udfolde sig med og til sidst have med sig hjem. Det er op til jer at vælge imellem vores mange muligheder; se listen nedenunder. Vi anbefaler, at gæsterne laver 2 aktiviteter på en fødselsdag. Det passer optimalt med de 2,5 time.

Ind imellem de kreative projekter er der naturligvis tid til leg og sjov - både inde i huset og ude i haven, hvis vejret er til det.

Basisprisen er 1200 kr. Beløbet dækker leje af huset i 2,5 time, hjemmebagte fødselsdagsboller med smør, cupcakes til at pynte selv, saft til børnene og kaffe/the til de voksne. Derudover sørger vi også for en fødselsdagsvært, oppyntning og oprydning af fødselsdagsrummet. Kreative aktiviteter tilkøbes herudover. Se et par priseksempler nederst på siden.

Ved fødselsdage indretter vi vores værksted til et festligt fødselsdagsrum. Her er der plads til max 12 børn omkring bordet og et par voksne på sidelinjen.

Er I en større flok, der skal afsted direkte fra skole eller børnehave, så tag bussen lige hertil.

Vil I booke en fødselsdag, forespørge om en dato, eller har I spørgsmål - så ring til os på 52 99 77 82 eller send en mail til kontakt@minikunsten.dk

KREATIVE AKTIVITETER - vælg 2 stk.

Priserne er pr. person, der deltager i aktiviteten

Maleværksted / 20-60 kr.

Vælg mellem gips-, træ- og papfigurer i butikken

Smykkeværksted / 50 kr.

Design din egen halskæde eller lav et vennearmbånd

Lav din egen sæbe / 50 kr.

Vælg selv form, farve og duft

Lav din egen læbepomade / 60 kr.

Vælg selv duft og pynt krukken i værkstedet

Lav en lækker bodyscrub / 60 kr.

Vælg mellem forskellige dufte, farver og tørrede blomster og pynt glasset i værkstedet

eksempler på fødselsdage

10 børn + 2 voksne

Børnene laver kreative aktiviteter

Basispris / 1.200 kr.

2,5 time, boller, cupcakes, saft og kaffe

Maleværksted, smykkeskrin / 10 * 60 kr.

Smykkeværksted, halskæde / 10 * 50 kr.

I ALT 2.300 kr.

5 voksne + 3 børn

Både børn og voksne deltager i aktiviteterne

Basispris / 1.200 kr.

2,5 time, boller, cupcakes, saft og kaffe

Lav din egen læbepomade / 8 * 60 kr.

Lav din egen bodyscrub / 8 * 60 kr.

I ALT 2.160 kr.

åben lørdag og søndag kl. 10-17

(lukker for nye gæster kl. 16)

tlf. 52 99 77 82      kontakt@minikunsten.dk 

  • Sort Facebook ikon
  • Sort Instagram Icon