HUSET OG HAVEN

miniKUNSTEN rummer mange spændende muligheder både inde og ude. Her kan I læse om husets forskellige rum og faciliteter og hvilke kreative aktiviteter, I kan fordybe jer i.

 

Alle aktiviteter betales med børnenes egne miniMONETOS. Læs mere om dem her.

Værkstedet

Sæt kulør på alverdens gips- og træfigurer, tegn og mal dit helt eget puslespil, gå amok med rhinsten, fjer, glimmer og limpistol, når du dekorerer din personlige vennebog. Eller slip pensel og fantasi løs på lærreder og alverdens andre ting, der kalder på farver og fantasi.

I butikken findes et bredt udvalg af dekorationsemner. I værkstedet er alt, der skal bruges, for at færdiggøre de kreative projekter, før de tages med hjem eller gives som gave.

Lækkeriet

Her kan du smykke amok! Design og sammensæt selv armbånd, halskæder, hårpynt og mange andre ting. Eller lav din helt egen læbepomade med præcis den duft/smag, som du synes, er lækker, og fremtryl skønne sæber i alverdens former og figurer.

Du kan også blande en lækker bodyscrub - til dig selv eller til en super lækker gave.

Alle ingredienser er naturligvis skånsomme mod både krop og miljø - flere af dem er også økologiske.

SCENEKUNSTEN

Træd op - og optræd! For dit helt eget publikum. Om du er til sang, dans eller teater kan du gi’ den gas og folde dig ud i spotlight på scenen. Vær dig selv – eller den du drømmer om at være. En maskeret mester i fægtekunst, en modig cowboy, en farvestrålende klovn eller festlig danser. Her er masser af muligheder for udklædning og omklædning. Gå ind i Scenekunsten og lev din teaterdrøm ud.

sansehaven

Få pulsen ned og skru op for nærværet. Se ud over mark og skov og nyd synet af mega meget himmel. Føl vinden i håret og suset i maven, når du svinger dig i gyngen. Sæt næsen på arbejde og nyd duften af træ, blomster, krydderurter, græs og jord. Lyt til bierne – eller bilerne.  Og smag på årstidens frugter, bær og urter.

OBS! Sansehaven er åben i sommerhalvåret og ved særlige sæsonbestemte events.

caféen

Er du blevet sulten af al legen, dansen og malen, så kan du tanke batteriet op i vores hyggelige minicafe. Her satser vi på økologi, lokale råvarer og hjemmegjort enkelhed. Menuen afhænger af årstiden, men vi serverer altid hjemmebagte boller og kage.

Kaffe, the og saft følger med i entréprisen.

 

Du er også velkommen til at spise din medbragte madpakke.

åben lørdag og søndag kl. 10-17

(lukker for nye gæster kl. 16)

tlf. 52 99 77 82      kontakt@minikunsten.dk 

  • Sort Facebook ikon
  • Sort Instagram Icon