hvem er vi?

miniKUNSTEN er en familie-ejet virksomhed, som drives af Pia og Simone Lasborg, der er mor og datter.

Pia er uddannet journalist, Simone er uddannet i entreprenørskab og design.

 

Det lille gule hus i Mundelstrup har dannet rammen om tre børns opvækst - og efter de alle er flyttet hjemmefra har Pia haft et ønske om, at andre kunne få glæde af de inspirerende rammer.

Som nyuddannet i entreprenørskab havde Simone et stort ønske om at skabe sin egen meningsfulde virksomhed. Derfor har vi sammen skabt miniKUNSTEN, som åbnede d. 15. september 2018.

værdier

 

miniKUNSTEN lægger op til nærvær, fordybelse og kreativitet. Vi lægger vægt på at give børn og deres voksne kvalitetsoplevelser med hjem - udover de kreative produkter, som børnene selv producerer.

Ligeledes er vi kvalitetsbevidste med hensyn til, hvilke produkter vi tager ind i huset. miniKUNSTEN har en grøn profil med fokus på genbrug og økologi, og vi stræber desuden efter at handle lokalt og bakke op om vores nærområde.

Vi lægger desuden meget vægt på at tage et socialt ansvar – blandt andet ved, gennem samarbejde med forskellige interesseorganisationer, at tilbyde miniKUNSTENs faciliteter til socialt udsatte børn og deres voksne.

Vores ambition er at skabe rammer, midler og netværk med henblik på (også) at stille miniKUNSTENs faciliteter til rådighed for børn og voksne, som ellers ikke havde haft muligheden.

Vi vil give alle børn mulighed for at få nærværende og inspirerende oplevelser med hjem. Og vi vil bidrage til at udvikle og udfolde deres kreative evner og dermed ruste dem bedre til at få en naturlig tilgang til innovativ tænkning og kreativ problemløsning.

åben lørdag og søndag kl. 10-17

(lukker for nye gæster kl. 16)

tlf. 52 99 77 82      kontakt@minikunsten.dk 

  • Sort Facebook ikon
  • Sort Instagram Icon